Laat een bericht achter in het gastenboek

Geef een reactie

Hier controleren we of je een mens bent (en geen spammer) * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

13 reacties op “Gastenboek

1. Beste Pieter,

Wat een leuke middag heb je Marie Cecile bereid. Het was gezellig en ook een heel bijzonder programma. Het lijkt me hele klus om M.C. in het gareel te houden, want ze geeft niet gauw de touwtjes uit handen. Je voordracht was goed en vooral DE VLO was je op het lijf geschreven, althans zo kwam het over.
    Jammer dat het er niet van kwam om je even te spreken, maar dan een volgende keer zullen we maar zeggen.
    Een groet van een oud-collega.

Rudolf Grasman

2. Lieve Pieter,

Je boek is verbazingwekkend. Wat een karwei en zo serieus al die gegevens. Je bent een doorzetter, ik heb het al vaker gezegd: je had manager moeten worden dan had je al veel mensen naar ‘De Top’ gebracht !!!!!!!!!!

Ik wens je leuk oud, en vooral een gezond Nieuwjaar!

3. Geachte Dr. Pieter Vis,

Wij hebben genoten van een bijzonder mooi concert op 30 april j.l., het geweldige Rachmaninov concert, de Mezzo-sopraan met de mooiste aria’s samen met het orkest vormde het een mooi geheel in de prachtige kerk de Sint-Andries, het was TOP!!!

Alsook uw fijne genuanceerd mannier als gastheer zijn en het losse presenteren van de werken!

Vriendelijke groeten,

Noëlla Mudd

provincie Antwerpen

4. Heel hartelijk bedankt voor de 2 dubbel-CD’s, wat leuk dat er ook een opname met mij erop staat!
    Toen de CD’s in Leiden aankwamen was ik alweer naar Duitsland vertrokken, daarom duurde het zo lang tot ik ze in handen had. Complimenten, ziet er prachtig uit en ik ga er zsm. naar luisteren!

Hartelijke groet,
    Isabel

P.S. Het oude email-adres werkt niet meer, wat is je nieuwe adres??

5. Beste Nancy en Pieter,
    hartelijk dank voor de mooie, uitvoerige CD’s. Wens jullie een goede start in het nieuwe jaar.
    Hartelijke groeten vanuit Ulm,
    Hans

6. Beste Pieter Vis,

Laatst ontmoette ik U tijdens de finale van de Classic Young Masters in Rotterdam, toen ik daar optrad. Ik probeerde u te mailen naar het e-mailadres dat op het visitekaartje stond, alleen dat wilde niet. Hoop snel contact met U op te kunnen nemen!

Hartelijke groet,
    Johannes Asfaw

7. Beste,
    Vandaag zijn we naar het concert van de mooiste Marialiederen in Antwerpen geweest.
    Daar heeft Laure Campion een Ave Maria solo op piano gespeeld.
    In het programmaboekje stond dit op nr 20B: maar er stond een fout: het ave Maria zou niet van Schubert zijn.
    De heer Pieter Vis heeft dat vermeld maar het is me ontgaan welk Ave Maria Laure dan gespeeld heeft.
    Is het mogelijk om de juiste gegevens van dat lied te ontvangen?
    Overigens… een prachtconcert!!!!!

Vriendelijke groeten,
    Stefaan Deputter

8. Ha Pieter,

het is inmiddels een tijd geleden dat wij elkaar gesproken, laat staan gezien hebben. Hopelijk gaat alles goed met je.
    Was gewoon ff heel nieuwsgierig naar je muzikaliteiten, dus vandaar mijn blik op de website. Ziet er goed uit hoor! 🙂

Groeten vanuit Papendrecht

9. Geachte heer Dr. Vis,

Ik had het genoegen vandaag bij hoger vernoemd kerstconcert aanwezig te zijn.

Graag wil ik u, en via u alle (mede)inrichters, solisten, muzikanten, koorleden en medewerkers van harte feliciteren.

Zonder moeite zou ik hier veel lovende zinnen over dit concert kunnen tikken

maar laat volgende woorden volstaan om mijn indruk weer te geven:

Het concert was hoogstaand, uniek en prachtig!!.

Met hoogachting,

Roger Pylyser
    [roger.pylyser@telenet.be]
    Kerstconcert 12-12- 2010; 20.26 uur

10. Middag, Dr. PIETER VIS,

Mijn echtgenote en ik hebben gisteren met volle teugen genoten van het kleurrijk en boeiend kerstprogramma
    Om het genot verder uit te breiden heeft mijn echtgenote de twee CD-boxen aangeschaft.

In het boekje “Muziek is mijn leven!” wordt op blz 25 vermeld dat er in 2010 een derde cd-box uitgebracht wordt, met liederen van Emiel Hullebroeck en René De Clercq.
    Waar en wanneer zal deze beschikbaar zijn?
    In het programma werd vermeld dat er een nieuwe muziekserie komt: ” Talenten uit de lage landen” Openingsconcert 9-7-2010. kan je ons verwittigen wanneer dit evenement toch doorgaat!
    met dank,

Frans Bronselaer
    Corage-ab-Community
    Vrijwilligerswerker

Sent: Monday, December 13, 2010 3:26 uur
    Subject: Kerstconcert Sint-Andrieskerk Antwerpen 12/12/2010

11. Hallo Pieter,

Ik ben aan Uw CD “muziek is mijn leven” via Els en Pieter-Jan gekomen. Geweldig werk. Ik ben er diep van onder de indruk.

Groetjes,

Anja

12. Hallo Pieter,

Zijn er nog cd’s met jou en Edith en Arjan?
    Ik heb er 1 cd van (Op kerstdag is geboren).
    Ik hoop een antwoord van je te krijgen.

Groetjes Hanneke de Bruyn

13. Beste Pieter,

Mooie en informatieve site.

Heel veel succes met het mooie werk: muziek maken!